Spectra Ensemble
 
Winterplannen

HARTELIJK DANK!

Eerst en vooral willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie talrijke aanwezigheid en de fijne reacties op ons verjaardagsconcert. Het deed ons goed om naast de vele vertrouwde gezichten ook nieuwe luisteraars te mogen verwelkomen. Wie het concert integraal wil (her)beluisteren, stemt op 10 december best af op Radio Klara. Meer informatie volgt.

 

2013-2014

Het speelseizoen 2013-2014 is volop aan de gang. De laatste 7 voorstellingen MCBTH worden gespeeld in Brussel. Wie MCBTH nog wil zien, krijgt daar dus nog even de kans toe! Snel reserveren is de boodschap.

 

 

ASOBI

Samen met Les ballets C de la B werkt SPECTRA aan een dansvoorstelling met live muziek. In een onthullend decor tasten de dansers de grenzen af van het fetisjisme en het voyeurisme vanuit een obsessie voor lichaam en spiegelbeeld. ASOBI gaat op 6 december in première in muziekcentrum De Bijloke.

De volledige speellijst vind je hier.

 

UTOPIA

Intussen worden de partituren voorbereid voor het concert UTOPIA met pianist Matan Porat en sopraan Hanne Roos. SPECTRA plaatst Ligeti in het gezelschap van twee al even visionaire componisten, die elk vanuit hun persoonlijke utopie een nieuw soort muziek schiepen: Claude Vivier & Karel Goeyvaerts.

 

Het concert is op 15 maart in de Handelsbeurs in Gent.

 

 

Sharing is caring

Heel binnenkort lanceren we onze langverwachte nieuwe website; hou ons in de gaten! We geven graag previews via onze pagina op Facebook, onze twitteraccount, of via LinkedIn. Wij garanderen tijdig een update zonder te spammen en uiteraard wordt trouw publiek beloond... Alvast bedankt!

 

 

 

 
Facebook Soundcloud YouTube Flickr
Spectra ensemble for contemporary music

Bijlokekaai 3, 9000 Gent | info@spectraensemble.com

Uitschrijven