Spectra Ensemble
 
SPECTRA laat van zich horen

Het seizoen 2013-2014 wordt bijzonder druk voor SPECTRA. Met maar liefst 8 verschillende grote producties, belooft het een bewogen jaar te worden. Een overzicht van onze toekomstplannen kun je vinden in deze brochure. Vergeet zeker niet om jouw agenda naast onze speelkalender te leggen. Tijdig reserveren is de boodschap!

 

 

 

20 YEARS, for the record

Op 25 oktober speelt SPECTRA, samen met sopraan Charlotte Riedijk, haar verjaardagsconcert in Muziekcentrum De Bijloke in Gent. Het concert wordt een selectie van de muzikale hoogtepunten die de laatste vijf jaar samen met SPECTRA gecreëerd werden. Deze bloemlezing wordt ook vastgelegd op cd. Hou onze website en sociale media in de gaten voor een laatste stand van zaken.

 


Tom McRae

Startschot voor het drukke seizoen was een samenwerking met niemand minder dan singer-songwriter Tom McRae. Hij componeerde de soundtrack bij de eigentijdse video-installatie van kunstenaar Klaus VerscheureEen interview over deze unieke samenwerking voor Transfo100 vind je hier.

 

 

MCBTH

SPECTRA werkt samen met Toneelhuis, LOD muziektheater & VOCAALLAB aan de creatie MCBTH, het muzikaal-theatrale geesteskind van Guy Cassiers en Dominique Pauwels. Toneelhuis goot alvast wat sfeerbeelden in deze korte trailer. Je herkent vast onder meer Kevin Janssens, Tom Dewispelaere, Vic De Wachter, Katelijne Damen en Johan Van Assche. Een uniek samenspel tussen muziek & theater. Meer informatie vind je hier.

 

 

Sharing is Caring

SPECTRA gaat mee met haar tijd en werpt zich op de digitale fora. Een pagina op Facebook, een account op Twitter en zelfs een bedrijfspagina op LinkedIn werden de ether ingegooid. Natuurlijk zoeken deze media ook een publiek. Daarom roepen we jullie op om ons te liken, te sharen, te endorsen, te boosten en nog allerlei hippe termen tegen ons digitale bestaan aan te gooien. Wij beloven tijdig een update zonder te spammen en uiteraard wordt trouw publiek beloond... Alvast bedankt!


 

SPECTRA ensemble
 
Facebook Soundcloud YouTube Flickr
Spectra ensemble for contemporary music

Bijlokekaai 3, 9000 Gent | info@spectraensemble.com

Uitschrijven