Spectra Ensemble
 
SPECTRA newsletter april 2018

De Grooten Oorlog
Komende zaterdag 14 april huldigt Oostende zijn beroemdste inwoner met de jaarlijkse Ensorherdenking. Het pittoreske Duinenkerkje vlak aan zee vormt het decor van een intiem concert met een bloemenhulde aan zijn graf. Dit gratis concert brengt De Grooten Oorlog, een programma met werk van ondermeer Debussy, Stravinski en Satie tegenover de jonge Vlamingen Coutigny, Quintyn en Neyrinck.
zaterdag 14 april om 15 uur - OLV-ter-Duinenkerk, Oostende Meer info en tickets
Zolang hij niet zichzelve kent
Een moderne Europese mythe over schoonheid en verval, het verhaal over de passie en de dood van Narcissus. Frederik Neyrinck schreef de gloednieuwe muziek voor deze voorstelling.
Josse de Pauw vertaalt de Griekse legende naar vandaag, Koenraad Tinel tekent doorheen tekst en muziek het verhaal van Narcissus.
Koenraad Tinel: "Een tekening maken is een live creatieproces, maar ik zou het geen improvisatie noemen, eerder interpretatie. Het is elke avond anders. En je moet totaal in vorm zijn, of het mislukt."
i.s.m. LOD muziektheater,  in het kader van Opera 21
vrijdag 27 april om 20 uur - PREMIERE - Concertgebouw, Brugge Meer info en tickets
!! De voorstelling Strandjuttend op drift van 26 april in de Miryzaal in Gent i.s.m. GAME werd omwille van onvoorziene omstandigheden in onderling overleg geannuleerd.


 
Facebook Soundcloud YouTube Flickr
Spectra ensemble for contemporary music

Bijlokekaai 3, 9000 Gent | info@spectraensemble.com

Uitschrijven