Spectra Ensemble
 
Première Menuet

Componist Daan Janssens en regisseur Fabrice Murgia zetten in Menuet hun tanden in de existentiële thema’s van Louis Paul Boons gelijknamige roman en gaan in deze opera op zoek naar de spanning van de klassieke driehoeksverhouding die zich hier ontvouwt tot een grootse tragedie in huiskamerformaat. SPECTRA voert live de muziek uit onder de leiding van Filip Rathé.Première op 19 & 20 april in deSingel in Antwerpen. De week nadien in Gent. Later op tournee in onder meer Brussel, Breda en Rotterdam. Meer info en speellijst

(c) Hans Hemmert - BILDKUNST / Sabam Belgium 2017Woon Menuet gratis bij

Je kan Menuet gratis bijwonen. Word daarvoor vandaag nog sympathisant van SPECTRA. Al wat je daarvoor moet doen is 50 euro overschrijven.

Per seizoen krijg je als sympathisant 1 duoticket voor een concert naar keuze uit ons programma, de nieuwste release van onze cd's en we nodigen je uit op open repetities en avant-premières waarop je kan kennis maken met onze dirigent, musici en huiscomponisten.

Het lidmaatschap geldt voor een seizoen en is jaarlijks te vernieuwen.

Meer info over ons steunprogramma  verder...
De tournee van SPECTRA met Ontroerend Goed gaat ook in april verder. Heb je de palindroomvoorstelling Are we not drawn onward to new erA nog niet gezien? Op 25 april krijg je een nieuwe kans in St.-Niklaas.

wordt verwacht...
In mei gaat in Mechelen Simple as ABC #2: Keep Calm & Validate in première, het tweede deel in een reeks van voorstellingen van Thomas Bellinck rond één van de meest complexe fenomenen van de 21e eeuw: de Westerse migratiemachine. De muziek is van Joris Blanckaert. SPECTRA voert uit. Meer info en speellijst

 
Facebook Soundcloud YouTube Flickr
Spectra ensemble for contemporary music

Bijlokekaai 3, 9000 Gent | info@spectraensemble.com

Uitschrijven