Spectra Ensemble
 
Help 14 Emotions mogelijk te maken

In de nacht van 1 op 2 oktober speelt SPECTRA i.h.k.v. Nuit Blanche in de kerk Saint-Sulpice in Parijs de soundtrack op 14 Emotions. Deze video-installatie van Klaus Verscheure toont een hedendaagse interpretatie van de katholieke kruisweg. De technische uitvoering kost 8.000 euro, een kostenplaatje dat Nuit Blanche niet financiert.Om dit concert mogelijk te maken, organiseren Luc Depuydt en Jan Leysen dit weekend, op vrijdag 9 van 18 tot 21u. en op zaterdag 10 september van 15 tot 18u. twee toonmomenten waarop je twee reeksen van Klaus Verscheure, die hij speciaal voor dit evenement heeft gemaakt, kan bewonderen en aankopen. Een reeks kost 300 euro, de twee 550 euro. De opbrengst gaat integraal naar de uitvoering van 14 Emotions op 1 oktober. De toonmomenten vinden plaats bij Jan en Christine Leysen-Depuydt, André Devaerelaan 62 in Kortrijk. Je kan vooraf aanmelden via leysendepuydt@gmail.com.
Selectie voor Vol au Vent

Dalton Distribution lanceert Framed, een straffe selectie van de allerbeste korte Vlaamse animatiefilms van de afgelopen 5 jaar op het Internationaal Kortfilmfestival van Leuven. Met daarop Vol au Vent, de kortfilm van Isabel Bouttens met muziek van Annelies Van Parys, ingespeeld door SPECTRA. Framed ligt in de winkels vanaf 13 september. Meer info
Bezoek SPECTRA op de cultuurmarkt van Gent

Op zaterdag 17 september vindt van 11 tot 17u. de cultuurmarkt van Gent plaats op de Kouter. Breng een bezoek aan onze stand en laat je verrassen door ons aanbod in het nieuwe seizoen. Doe mee aan onze muziekquiz en ontvang een leuk cadeautje.


Nieuwe brochure

Onze gloednieuwe seizoensbrochure rolt van de persen. Wil je een exemplaar thuis krijgen? Stuur dan een mail naar communicatie@spectraensemble.com met je naam en adres en wij sturen je er één op.
 
Facebook Soundcloud YouTube Flickr
Spectra ensemble for contemporary music

Bijlokekaai 3, 9000 Gent | info@spectraensemble.com

Uitschrijven