Spectra Ensemble
 
Nieuw seizoen bekend

Benieuwd naar onze concerten, happenings en samenwerkingen voor volgend seizoen? Check onze website (selecteer seizoen 16-17). Noteer alvast met stip in je agenda: onze tournee met Ontroerend Goed doorheen de culturele centra, György Ligeti's zelfportret op 10 maart in De Bijloke, Menuet in april in Antwerpen en Gent en SIMPLE AS ABC#2, een heuse stadsommegang over migratie, één van de meest complexe fenomenen van deze eeuw. In mei op locatie in Mechelen en Brussel.100 jaar Eerste Wereldoorlog

Ook op het programma: De Grooten Oorlog, een programma i.h.k.v. de herdenking van 100 jaar Eerste Wereldoorlog. Werk van o.a. Ives, Satie, Stravinsky en Debussy plaatsen we tegenover nieuwe creaties van het componisten-collectief Headliner. Net als hun voorgangers 100 jaar geleden, staan ook zij in een wereld van conflicten en onzekerheden. Hoe kijken zij aan tegen hun innerlijke strijd?

Kun je niet tot dan wachten? Op zaterdag 6 augustus staan we met dit programma op het Vredesconcert in Nieuwpoort in het sfeervolle en intimistische kader van de St.-Bernarduskerk. Tickets: dienst cultuur Nieuwpoort, t. 058 79 50 00.
Onze brochure in je bus

Is surfen eigenlijk niets voor jou en kijk je liever rustig in je zetel ons programma in? Vraag onze seizoensbrochure aan. Stuur een mail naar communicatie@spectraensemble.com. Vermeld je naam en adres en begin september ligt ons gloednieuw boekje in je bus.

Wij gaan er even uit. SPECTRA wenst je een fijne zomer en een prettige vakantie.


 
Facebook Soundcloud YouTube Flickr
Spectra ensemble for contemporary music

Bijlokekaai 3, 9000 Gent | info@spectraensemble.com

Uitschrijven