Spectra Ensemble
 
Een najaar op weg naar ongekende paden


Onze nieuwe brochure is er!


Het gloednieuwe programmaboekje van SPECTRA rolt van de persen. Hierin een overzicht van wat je dit najaar van ons mag verwachten. Vanuit de kern tasten we oude en nieuwe grenzen af en zijn we op weg naar nog ongekende paden, met als enige zekerheid de reisgenoten. Ook jij kan ons vergezellen!

Te beginnen op zaterdag 19 september in Maastricht. Dan brengen we op het Kunstenfestival Musica Sacra Quaderno di strada van Salvatore Sciarrino, twaalf liederen en een spreuk voor bariton en ensemble die de Italiaanse componist tijdens zijn tochten heeft opgetekend. Wat je hoort zijn korte tekstfragmenten van Rilke of Brecht of de woorden van een anonieme bultenaar die Sciarrino heeft getransformeerd tot een intrigerend web van klinkende associaties.
Lees meer... 

In Are we not drawn onward to new erA, op 24, 25 en 26 september in Vooruit in Gent, verhouden theater en muziek zich tot elkaar als het spanningsveld tussen twee contrapuntische lijnen. Voor deze voorstelling slaan theatergezelschap Ontroerend Goed en SPECTRA de handen in elkaar. Joris Blanckaert herwerkt hiervoor The Disintegration Loops van de Amerikaanse componist William Basinski.
Lees meer...

SPECTRA op de Gentse cultuurmarkt

Wil je meer info over ons programma? Bezoek ons dan op de cultuurmarkt op de Kouter in Gent nu zaterdag 12 september van 13u30 tot 18u. Doe er mee aan onze muziekkwis Was het nu 19, 20 of 21? en maak kans op een VIP-duoticket voor een van onze komende voorstellingen. Praktische info
 
Facebook Soundcloud YouTube Flickr
Spectra ensemble for contemporary music

Bijlokekaai 3, 9000 Gent | info@spectraensemble.com

Uitschrijven